zaterdag 1 september 2012

De Librije

De Librije is het tweede Michelin sterren restaurant waar we zijn gaan eten. Hier hebben we meer dan een jaar vooraf voor moeten reserveren om 's zaterdags te kunnen dineren. De lange tijd wachten hadden we ervoor over en ook nodig om even te sparen.

De aankomst was al meteen goed voor elkaar. De auto is niet bij het restaurant te parkeren, dus dat regelen zij voor je. De ontvangst was erg goed.
Nu we bij een 3 sterren restaurant terecht gekomen zijn, willen we ook alles proeven. We hebben dus voor een 8 gangen menu gekozen.

We begonnen met een erg lekker glas champagne en geweldige amuses. We hebben nog nooit zo lekker gegeten, en de presentatie was daarnaast ook geweldig. En dan hebben we het alleen nog maar gehad over de amuses (3 amuse gangen).

Na die geweldige amuses moesten de 8 gangen nog komen. En ook die overtroffen al onze verwachtingen. Het is simpel te zeggen: we hebben nog nooit zo lekker gegeten. Zelfs het gerecht dat ons normaal het minst verrast, het hoofdgerecht, was in één woord subliem. Zelfs hier wisten ze ons mee te verrassen.

De wijnen pasten perfect bij de gerechten. Ze voegden echt wat toe.

De bediening tot slot. Zeer attent, correct en tijdig met het schenken van de wijnen en water. Meelopen en aanschuiven van de stoel bij terugkomst van toilet. Verder zeer vriendelijk. Wat wel opviel dat er veel personeel aanwezig was, niet vervelend maar meer dan we normaal zien.

Eten: 10
Wijn: 10
Bediening: 9
Inrichting: 9

Deze keer hebben we foto's gemaakt.

Location:Zwolle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten