maandag 13 mei 2013

Dag 2: Las Vegas

Vanochtend al vroeg wakker. Even een rondje casino gelopen, daarna een koffie genuttigd en samen met pap en mam ontbeten. Het ontbijt is groot en veel, maar wel lekker.
Daarna met de auto naar het Outlet Shopping Center. De temperatuur was inmiddels al opgelopen tot een graad of 35, dus goed vertoeven. Het is een aardig winkelcentrum, met merken als Boss, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, DKNY, Dolce & Gabana, Armani, etc. We hebben daar een flinke tijd rond gestruind, en iedereen is goed geslaagd. Jaap heeft zich een mooi Boss pak, overhemden en boxershorts gekocht, Monique vooral shirts en spijkerbroeken. Maar ook Theo heeft een mooi shirt, Ria een elegante jurk en samen toch nog een trolley gekocht. Het was een geslaagde missie. Gelukkig stonden er tussen de winkels door wat waterverstuivers, wat erg aangenaam was om doorheen te lopen. En natuurlijk deed een kopje Starbucks koffie goed!

Op naar het hotel, want we hadden voor de avond een reservering bij Picasso. Deze keer hebben we de auto zelf maar geparkeerd. De parkeergarage komt uit in een overdekt winkelcentrum. Hier moest Monique nog even kijken voor een jurk, Theo en Jaap gingen vast een biertje nuttigen. Helaas niet geslaagd, dus samen maar even gezeten met een drankje en een paar overheerlijke Chicken Wings (die blijven heerlijk hier).
Nog even omkleden en optutten voor het diner. We hadden bij Picasso gereserveerd, een 2 sterren Michelin restaurant wat gelegen is in het Bellagio. We waren allemaal erg benieuwd naar deze ervaring, zeker omdat we een tafel buiten hadden gereserveerd. Eigenlijk is het wie het eerst komt, wie het eerst maalt, maar ze zouden hun best doen om dit te regelen.

Allereerst kwamen we "fashionably late", rond 19u30 waren we er terwijl we om 19u00 hadden gereserveerd. Maar we hadden wel mooi een tafel buiten. Iedereen had goed zicht op de fontein, eigenlijk hadden er nog 2 mensen bij ons aan tafel kunnen zitten, alleen hadden die dan met de rug naar de fontein gezeten. Wat een uitzicht! Dit is de mooiste locatie waar we ooit hebben mogen eten. De ober kwam met de kaart en vertelde dat ze 14 echte Picasso's binnen hadden hangen, dus dat we eigenlijk ook nog wel even binnen moesten kijken.
Na een heerlijke cocktail is ons oog op de "Dugustation Menu" gevallen. We hebben een super avond gehad, zie verder...



Location:Las Vegas

3 opmerkingen:

  1. Ziet er allemaal erg vervelend uit šŸ˜‰. Wij zijn vandaag met ons drietjes en Hugo naar ballorig geweest. Teun had na twee weken meivakantie ook nog een studiedag. Was weer super leuk. Morgen missen we je wel hoor niek! Kusjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn lachebekkie is helaas vervangen door een stoicijns vierkantje, zie ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve opa en oma, dat is geen echte eifeltoren. Maar in parijs is een echte eifeltoren. Die zag ik samen met tante monique. Groetjes Teun

    BeantwoordenVerwijderen