woensdag 15 mei 2013

Dag 4: Las Vegas

Vanochtend aardig kunnen uitslapen. We gingen de oudjes ophalen, toen opeens het brandalarm ging. Je gaat ervan uit dat het niets is, maar voor de zekerheid toch maar de gang op gegaan. Daar hoorden we dat het vals alarm was. Dus na deze 'commotie' hebben we in Paris een lekker ontbijt genuttigd. De planning voor vandaag: een beetje shoppen en aan het zwembad liggen. Uiteindelijk is het alleen shoppen geworden, want we waren nog steeds op zoek naar een jurk voor Monique.

Diverse soorten, maten, kleuren en lengtes passeerden de revue. 1 viel erg in de smaak, maar was helaas niet in de juiste maat. Dus, na het drinken van een welverdiend drankje, van de Miracle Mile (in Planet Hollywood) naar Ceasar's Palace gegaan.

De winkels hier zijn beduidend chiquer. Ook hier een mooi jurkje gevonden, maar wederom niet in de juiste maat. Aangezien de paspop er geen zin meer in had, na het zien van een halve show met de bewegende beelden, toch maar terug richting hotel gegaan. Uiteindelijk zijn we weer de hele dag op pad geweest, zonder het zwembad van binnen te zien. In de buurt van ons hotel nog een drankje gedaan en wat chicken wings genuttigd en even een uurtje bijgekomen op de kamer.

Het plan voor de avond was: met een taxi naar Luxor, doorlopen naar New York New York via Excalibur om uiteindelijk bij MGM uit te komen. Hier nog een late night snack gehad in de vorm van twee pizza's samen. We konden de leeuwen niet meer vinden, maar wat een groot hotel. Aangezien het een uur of 12 was, de voeten van Monique aardig zeer deden en de oudjes morgen richting Zion vertrekken, toch maar in de rij bij het MGM gaan staan voor een taxi. Aangezien de taxi's er al in de rij staan, hebben we niet lang hoeven te wachten. Terug in ons hotel toch nog even een gokje gewaagd. We hebben een paar machines gehad, om uiteindelijk bij onze 'vaste' machine uit te komen "Gold Fish". Hier hebben we nog een tijdje gegokt en een drankje genuttigd, om uiteindelijk moe gelopen en gegokt naar bed te gaan. Morgen alweer de laatste dag Las Vegas! De tijd gaat toch wel weer snel. Maar we hebben ook erg veel zin in Florida!



1 opmerking:

  1. Mooi geschreven, fijn dat we dit mee mochten maken,nu volgen we jullie op de blog en gaan zelf de parken verkennen xxx Theo en Ria

    BeantwoordenVerwijderen