vrijdag 17 mei 2013

Dag 6: Las Vegas - Orlando

We zijn afgelopen nacht op tijd vanuit Las Vegas naar Houston vertrokken. We mochten niet 2 trolleys meenemen in het vliegtuig, omdat er te weinig bagageruimte zou zijn. Dus 1 trolley moest alsnog ingecheckt worden. In het vliegtuig zagen we dat er big voldoende ruimte was, maar toen hadden we de trolley al niet meer.

In Houston aangekomen zagen we dat het flink gestormd had in Texas. Gelukkig hebben we hier, op wat lichtflitsen van het onweer na, niets van gemerkt.
Daarna de overstap naar Orlando gemaakt. Ook dit verliep soepel, waardoor we een beetje bij konden slapen.

We hebben een mooie Volkswagen Passat uitgezocht bij de verhuurder en zijn op naar ons motel gegaan. Onderweg hebben we overlegd wat we wilden doen en een pretpark leek ons toch nog wel leuk.

In het motel stond een standje met daarin een vrouw die kortingskaarten voor disney aanbood. Het klonk allemaal redelijk aannemelijk, maar we moesten de kaartjes wel ergens anders betalen. Toch de gok gewaagd, nadat we onze koffers hadden opgeborgen en na een beetje rompslomp stonden we na 1,5 uur bij Disney in Main Street naar het eind van de parade te kijken.


We hebben een aantal leuke attracties gehad, waaronder Space Mountain, Stitch's great escape, Laugh with Monsters Inc., the Haunted House, It's a small world after all, Big Thunder Mountain Railroad en als klap op de vuurpijl Splash Mountain. Inmiddels staan we, terwijl ik dit verhaal typ, al ruim een uur op laatstgenoemde attractie te wachten. Dat moet toch wat worden!


Nu merken we wel dat we een korte nacht gehad hebben en op zijn. Zo lekker terug naar het motel, een klein hapje eten en slapen! Morgen hebben we Epcot te ontdekken.

1 opmerking:

  1. Ik kan me voorstellen dat jullie moe waren na zo'n korte nacht. En niet te vergeten die lange dagen in las vegas. Jammer dat jullie zo lang voor een attractie moeten wachten,maar dat is dan niet anders,geniet er maar lekker van xxx theo en ria

    BeantwoordenVerwijderen