zondag 8 juni 2014

Dag 14: Las Vegas

Vanmorgen was het uitzonderlijk laat voordat we eindelijk zijn opgestaan. Rond 13:00 gingen we eens kijken of we een ontbijt/lunch zouden gaan nuttigen. We kwamen wederom uit bij de broodjesbar in het hotel. Hier hadden we de dag ervoor ook al lekker gegeten voor een schappelijke prijs dus waarom niet nog een keer.

Na de lunch terug naar de kamer en alvast de koffers een beetje praktisch vullen met alles. En toen was het tijd om wederom even aan het zwembad te gaan liggen.

We hadden kaartjes voor Liquid, dit is het deel van het zwembad waar het FEESTEN is, we hadden kaartjes voor toegang en we hadden al mooi een plaats laten reserveren, met andere woorden, we stonden op de lijst. Bij binnenkomst wederom het rijbewijs moeten laten zien om aan te tonen dat je toch echt ouder bent dan 21 en dan zou het feest beginnen. Maar een laatste hobbel was deze keer dat Jaap entree moest betalen en Monique gratis binnen mocht. En ze kreeg ook nog een gratis champagne. Maar 20$ entree vonden we als zuinige Hollanders niet nodig, dus we zijn toch maar aan het normale zwembad gaan liggen met op de achtergrond de muziek van het andere zwembad. We hadden ook niet heel veel tijd en vandaag was het trouwens overal veel drukker. Het weekend komt er weer aan dus Las Vegas maakt zich op voor 2 nachten feesten. Op straat zie je ook veel meer mensen, veel meer promotors van clubs die vragen of je toch echt naar hun club wil komen vanavond.

Maar goed, dit was niet de eerste planning, we zou eerst een hapje gaan eten bij Le Cirque. Dit is een 1-sterren Michelin restaurant waar we gereserveerd hadden. Vorig jaar zaten we bij Picolo mooi aan het water waar we de hele avond de fontijnenshow konden zien, maar vandaag zaten we binnen zonder een spectaculair uitzicht op de fonteinen. Voor de ervaring van het eten, zie de Michelin recensie op deze blog.

Kort gezegd was het een gezellige avond met lekker eten. Na het eten wilde we wel nog even gokken. Het was tenslotte de laatste nacht, dus we moesten nog even afkicken. We wisten bij het Bellagio toch maar mooi winst te maken en toen vonden we het weer tijd voor een ander casino. Theo en Ria vonden het tijd om terug naar het hotel te gaan, dus dat hebben ze gedaan. Wij zijn nog even in het levendige Cosmopolitan gaan gokken. We hadden een automaat op het oog vlak bij de bar/lounge waar lekker muziek klonk, en waar de dames mooi stonden te dansen. Dus daar gaan zitten en een mooie winst gemaakt. Na een week van meestal verliezen is dit ook wel eens leuk. We houden onszelf voor dat 10$ verliezen beter is dan in een bar 2 bier bestellen want dan ben je tenslotte ook al 20$ kwijt en bij de automaten krijg je je drank gratis. Zelfs Champagne en cocktails.

Ook na 'n uur daar bezig te zijn geweest hielden we het voor gezien en gingen we terug naar ons hotel. Onderweg wederom het aanbod om in ons hotel nog naar een club te gaan om de avond goed af te sluiten, maar we besloten om toch maar naar bed te gaan. Jaap was graag nog even gaan feesten, maar we hebben het niet gedaan. Volgend jaar zullen we maar zeggen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten