zaterdag 1 september 2012

De Karpendonkse Hoeve

De Karpendonske Hoeve in Eindhoven hebben we bezocht (11-8-2012) via een groupon actie. De actie was een 10-gangen menu voor 45 euro. Zeker de moeite van het proberen waard. Uiteraard is dit zonder wijnen!

De ontvangst was netjes, ze stonden niet klaar, dus bij binnenkomst moeten we wachten, geen goed begin. Maar goed, we kregen een tafel in de serre. Het was lekker weer, dus de deuren stonden open. Vanuit de serre een mooi uitzicht op de Karpendonske plas waar voldoende leven was. Erg mooie plek om te zitten.

We begonnen met een lekker aperitief, een prosecco. De amuses waren niet echt bijzonder, leek meer op een bakje nootjes bij een pilsje. Vrij snel daarna begonnen ze met de eerste gang. Dit smaakte goed, en ook de daarop volgende gangen waren lekker. Het verraste niet, en het was ook niet super, maar zeer zeker niks mis mee.

Deze keer geen begeleidende wijnen, met andere woorden, zelf gekozen flesjes wijn. De witte wijn was erg lekker, maar de rooie was een beetje gewoon.

De bediening was correct en goed. De wijnen schonken ze netjes op tijd in, en ook het water werd netjes bij geschonken. We hadden hier ook ijswater, waar ze verder geen probleem van maakte.

Het was goed, maar het verraste niet. Wat ons betreft een goed restaurant, maar niet de wens om er snel terug te moeten.

Eten: 7
Wijn: 7
Bediening: 7
Inrichting: 8

Location:Eindhoven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten