donderdag 15 augustus 2013

Dag 2: Londen

Vanochtend hebben we bij de receptie nagevraagd waar we de London pass konden halen en dit bleek vlakbij het hotel te zijn. Het was nog even goed kijken, maar uiteindelijk vonden we het. Er was in de kelder een behoorlijke rij, waarin iedereen iets uitgeprint in zijn hand hield. Toch maar weer naar boven gelopen en daar konden ze inderdaad gekocht worden.

Na een zijn we met de metro naar St. Pauls Cathedral gegaan. Wat een ontzettend mooie Kathedraal. We hebben hier met zo'n kastje rondgelopen, waarbij ons van alles verteld werd. We zijn de 257 trappen op gelopen naar de Whispering Galery, van daaruit kon je de Kathedraal mooi overzien. We konden nog hoger over smalle trapjes, maar dat hebben we toch maar niet gedaan. Helaas mochten we geen foto's maken.


Na een lekker bakje koffie zijn we weer in de metro gestapt, op naar Tower of London en The Tower Bridge. Bij de Tower was het erg druk. Er waren veel mensen die het ook allemaal wilden zien. Daardoor liep je regelmatig in een rij achter elkaar aan. Dat vonden we beider jammer. Dus nadat we al schuifelend langs de kroonjuwelen waren gelopen, hebben we er toch maar voor gekozen om naar The Tower Brigde te gaan.


Hier ga je met een lift omhoog. Dan kun je over beide "loopbruggen" lopen. Bij de ene loopbrug hingen allerlei foto's van bekende bruggen met de daarbij bijbehorende uitleg. Erg leuk om te zien en lezen. En ook het uitzicht was super. Daarna met de trap weer naar beneden en de exhibition zit er weer op.


Langs de Theems zagen we wat eet/ drinktentjes liggen. Daar zijn we heen gelopen om een lekkere cocktail te drinken, die goed smaakte. Weer richting een metrostation gelopen, waar we bij een klein haventje wat leuke tentjes zagen. Hier een lekker hapje gegeten. En in het hotel nog een afzakkertje gepakt. Het was een gezellige dag.


Location:Londen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten