dinsdag 21 mei 2013

Dag 10: Miami

Vannacht erg veel last gehad van een zoemend, erg irritant en bijna constant geluid. Daardoor hebben we niet zo lekker geslapen en waren we vanochtend nog best moe. Toch maar opgestaan om te ontbijten, wat toch wel tegenviel. Lekkere jus en verschillende, wat zoetere bladerdeeg hapjes.
Daarna nog even op bed gelegen, gedoucht en naar een hop on, hop off bushalte gelopen. Er zijn 2 routes die ze rijden en zo konden we voor ons gevoel op een makkelijke manier Miami en Miami Beach ontdekken.


In eerste instantie was het lekker zonnig, maar het werd steeds bewolkter. Daardoor ziet Miami er meteen een stuk grauwer uit. Bij het station konden we wisselen van bus. Hier eerst een hapje gegeten en daarna verder gegaan.


Aangezien we niet al te vroeg waren vertrokken, hadden we niet de tijd om overal uit te stappen. Uiteindelijk hebben we bij Little Havana een stop gemaakt. We waren nog geen 5 min uit de bus en het begon te regenen. Toch maar weer terug gelopen, waar we een parkje zagen. Hier waren allemaal mensen aan tafels domino of schaken aan het spelen. Wel leuk om even te zien.
Daarna door met de bus naar het hostel, waar we geklaagd hebben over het geluid en een middagtukkie hebben gedaan.
Rond een uur of 7 wilden we weer naar Oceans Drive lopen. Eerst even een parkeerkaart voor de auto bemachtigd en gevraagd hoe het met onze klacht stond. Dat wist ze niet, maar we konden wel een andere kamer krijgen. Dit toch maar gedaan voordat we gingen, omdat we geen zin hebben om dit vanavond laat nog te gaan wisselen.
Tijdens de wandeling begon het zachtjes te regenen. Op Ocean Drive vrij snel bij een tentje gaan zitten. Halverwege onze maaltijd kwam de regen met bakken uit de lucht, dus toch maar binnen gaan zitten. Hier zitten we nu nog met een biertje, naar buiten kijkend naar de regen en onweer en ondertussen een blog schrijvend.
Vandaag hebben we weinig foto's gemaakt, dus vooral tekst te zien. Op verzoek nog wel een foto van ons samen.

1 opmerking:

  1. Jammer van jullie nachtrust, hopenlijk kunnen jullie vannacht beter slapen. Toch wel leuke foto's jullie zijn mooi bijgekleurd zo te zien.
    En dat het dan zo moet regenen dat is toch zonde, kan het beter s'nachts doen voor straks lekker slapen xxx Theo en Ria

    BeantwoordenVerwijderen